Ваша снимка тук:


Във нашия виртуален фризьорски салон ще намерите актуални и модни прически за различни дължини на косата и форма на лицето.

Важно!

За да можете да качите ваша снимка във виртуалния фризьорски салон, тя трябва да е по-малка от 150 Kb (кило байта).
Съвети за ползване на виртуалния фризьорски салон:

1. Изберете ваша снимка или снимка, на която бихте се забавлявали да сменяте прически. Снимката трябва да е по- малка от 150 Кб. За най-добри резултати ползвайте снимки направени в анфас. Това е единствения салон в който можете да изпробвате някои от прическите в профил.
2. Качете снимката чрез формата за качване и изчакайте няколко секунди.
3. Изберете прическата най-отгоре.
4. При кликване върху работната зона прическата или вашата снимка става активна и може да бъде оразмерявана и премествана.
5. Ако позиционирате вашата снимка под оригиналната позиция на прическата, при всеки последователен избор на фризура, няма да има необходимост от допълнителни корекции.
5. Имате възможност да обръщате прическите, също така с навигацията от ляво. В бъдеще от там бихте могли да избирате и други цветове на прическата. Не сме привързали даден цвят коса, към съответна гама боя за коса, тъй като цвета на косата както я виждате зависи от много фактори включително от вида на вашият монитор!

Анелия Кошарска и екипът на nelystyle.com, ви пожелават много прични моменти с виртуалния фризьорски салон!

Можете да ни оставите съобщение тук.