- Осмомартенска фотосесия с професионален грим


Наближава 8 март, най-женският ден в годината. Отпразнувайте тази дата, като си подарите една прекрасна фотосесия. И понеже, освен добрия фотограф, за красивите снимки е нужен и професионален гримьор, ние ви предлагаме и двете в пакет.

Ако пък искате да направите подарък на вашата майка, сестра, приятелка или дъщеря – заповядайте и двете. Това ще бъде едно прекрасно, чисто женско изживяване, от което ще ви останат и чудесни снимки за спомен, които да сложите в рамка.
 
И не само това. Всеки клиент ще участва в томбола със страхотни награди и изненади. Ще има кафе, чай и домашно приготвени сладкиши, за да се чувствате удобно и приятно.

 
Ето и условията:
 
Фотосесия за един човек с професионален грим, с продължителност 60 минути – 140 лева. Всеки клиент ще получи на диск 6 (шест) обработени и ретуширани кадъра + още до 100 кадъра от сесията. 
 
Фотосесия за двама души с професионален грим, с продължителност 60 минути – 180 лева. Клиентите ще получат диск с по 2 (две) индивидуални и 4 (четири) общи обработени и ретуширани кадъра + още до 100 кадъра от сесията.
 
Ако желаете още обработени снимки, се заплащат отделно по 5 лева на кадър. 

Фотосесията ще се проведе на 9 и 10 март, събота и неделя, от 10 до 19 часа. 

Място на провеждане: Be Light Studio, София, ул. „Евлия Челеби” 3

Необходимо е предварително записване на час на телефон: 0887 221 551.
 
За всякакви въпроси може да се обадите на: 0887 221 551 или да ни пишете на nely@nelystyle.com

Фотограф: Димитър Владимиров, Be Light Studio, http://belightstudio.com/

Грим: Анелия Кошарска, Nely Style, http://nelystyle.com