- Очаквайте скоро новата визия на www.nelystyle.com


За своите четири години в Интернет пространството, страницата на стилист Анелия Кошарска се наложи като популярна, търсена и даваща актуална информация и реални услуги на своите клиенти. За това време екипът на "Nelystyle" предостави на вашето внимание над 60 галерии със снимки, новини и полезни съвети в областта на прическите, грижата за косата и модните тенденции при фризурите и макиажа. Правеха се специални фотосесии на теми като булчински и абитуриентски прически, както и последната, насочена към официалния и ежедневен грим. Много от нашите клиенти ни изпратиха снимки от важните събития в своя живот и ни разрешиха да ги споделим с вас, за което искрено благодарим!

За настъпилата 2010 година "Nelystyle" ще ви предложи нова и модерна визия на страницата. Очаквайте също и повече снимки, интервюта и много актуална информация, с която се надяваме да ви бъдем полезни.

На e-mail: nely@nelystyle.com може да задавате вашите въпроси, да си запазите час при Анелия Кошарска или да изпратите ваши снимки, ако сте били наш клиент. Ако желаете да станете наш партньор, пишете ни!

Поздрави,

Екипът на "Nelystyle"