- Летни трикове за красива коса и кожа

Плаж, море, слънце, вятър – лято е! Цяла година чакаме, планираме и живеем за тези дни! Веселбата тече 24/7. В стремежа си да не изпуснем нито секунда от купона, забравяме, че това е доста неблагоприятен период за нашата коса и кожа.Често, след като партито приключи, чак на сутринта последствията започват да се виждат. И в този случай е така – суха, цъфтяща коса; зачервена, загрубяла кожа. Не е добре. Ще ни отнеме цяла вечност да се справим с проблемите и да върнем красивият им и здрав вид. Затова – навременната грижа е от ключово значение.

Добрата новина е, че дори не е необходима някаква специална подготовка на мазила и помади или изтъняване на портфейла за скъпа козметика (вместо за още едно „Мохито”). Различните естествени масла като – зехтин или кокосово олио, алое, зелен чай или чай от лайка са вашите най-добри приятели за лятната грижа за косата и кожата. Ето кое и как:
 
Последно!
 
Не забравяйте подходящ за вашата кожа слънцезащитен крем, шапка и слънчеви очила с UV-защита!
 
ЛЯТО Е!
 
Вижте още:
 
 

Пробвайте различни прически в нашия: Виртуален фризьорски салон

 

Текст: Мариана Майер; ИК "Майер"®
Текстът и снимките са собственост на авторите и са под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста и снимките става единствено с писменото съгласие на авторите и публикуване на активен линк към оригиналната статия.