- 50% отстъпка за празничен грим и прическа!

Официална прическа и грим само за 60 лева!

 
Краят на годината е любим период на много от нас – семейни празници, топлина, уют, но и шумни и бляскави купони с колеги и приятели.  Сезонът на подаръците, горещият шоколад, греяното вино и аромат на портокали! Всичко това, обаче е свързано и с много разходи. 
 
Ние в „Нелистил” разбираме повече от добре, колко важно е за нас, като дами, да сме красиви и неповторими в тези празнични дни (и вечери!!!). Да се поглезим и отделим време за нашия външен вид, без това да е за сметка на нещо друго. Затова решихме да направим 50% отстъпка за всички вас, на които им предстои Фирмено Коледно Парти! Съберете се 7 или повече колежки (максимум 10) и ще получите прическа и грим за празника на цена от 30 лева за прическа и 30 лева за грим на човек или общо 60 лева, вместо 120 лева! И не само това – за ваше максимално удобство, ние ще дойдем на място във вашия офис, където ще се погрижим за вашия неустоим празничен външен вид!
 
Запазете навреме ден и час, за да сте сигурни, че някой няма да ви изпревари!
 

Важно! 

  • 50% отстъпка за комбинираната услуга – празнични прическа и грим:
                  - 30 лева – прическа на човек, вместо 60 лв;
                  - 30 лева – грим на човек, вместо 60 лв.
  • Предложението важи при групи от 7 до 10 човека!
  • Офертата е в сила през целия месец декември!
  • Необходимо е предварително да запазите ден и час на телефон:  0889 306 588
 
Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на тел: 0889 306 588, e-mail: ani@nelystyle.com или на нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/nelystylebg/
 
Весели празници от целия екип на „Нелистил”!