- Червило според тена на кожата

Черило Въпросът

Когато става дума за грим, акцентът, черешката на тортата е - негово величество червилото. Всички ние харесваме красиво подчертаните устни, но също така много лесно забелязваме, когато цветът не е подбран удачно. И в двата случая това се вижда. Въпросът е кое от двете искаме ние. Кое е подходящото за нас червило?

 Отговорът

Не е лесно да изберем точното червило, особено, ако сме начинаещи в тази област. Освен, че има безброй марки и нюанси, трябва да се съобразим с куп други неща: тен на кожата, цвят на косата, очите, дрехите, поводът... За да се ориентираме по-лесно, направихме тази кратка палитра, само с по три основни цвята, определени, според тена на кожата. Когато свикнем с тях, може да разширим и да попълваме колекцията си от червила, без да правим грешки.

 Червилото според тена на кожата

Вижте също:

6 гениални решения за красота
Съвет за красота: какъв цвят сенки за очи
Как правилно да мием косата си. Съветите на специалиста

 


Пробвайте различни прически в нашия: Виртуален фризьорски салон

Може да изпратите ваша прическа за Виртуалния салон на адрес: <nely@nelystyle.com
 

Текст: Мариана Майер; ИК "Майер"®
Текстът и снимките са собственост на авторите и са под закрилата на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на целия или част от текста и снимките става единствено с писменото съгласие на авторите и публикуване на активен линк към оригиналната статия.