29.07.2016 - Летни трикове за красива коса и кожа

Плаж, море, слънце, вятър – лято е! Цяла година чакаме, планираме и живеем за тези дни! Веселбата тече 24/7. В стремежа си да не изпуснем нито секунда от купона, забравяме, че това е доста неблагоприятен период за нашата коса и кожа.Често, след като партито приключи, чак на сутринта последствията започват да се виждат. И в този случай е така – суха, цъфтяща коса; зачервена, загрубяла кожа. Не е добре. Ще ни отнеме цяла вечност да се справим с проблемите и да върнем красивият им и здрав вид. Затова – навременната грижа е от ключово значение.

Добрата новина е, че дори не е необходима някаква специална подготовка на мазила и помади или изтъняване на портфейла за скъпа козметика (вместо за още едно „Мохито”). Различните естествени масла като – зехтин или кокосово олио, алое, зелен чай или чай от лайка са вашите най-добри приятели за лятната грижа за косата и кожата. Ето кое и как:
28.06.2016 - Станете модел на Nelystyle

Станете модел на “Нелистил”

Тази година, “Нелистил” празнува своя 10-ти рожден ден! Tози повод рожденикът реши да отбележи, освен с вкусна торта и с една по-различна фотосесия, с която да покажем последните тенденции в прическите и грима. За тази цел, имаме нужда от вас и от вашата коса. :)

Ние предлагаме:

  •     Професионални прически и грим;
  •     До 10 снимки, които ще ви бъдат предоставени на електронен носител за лично ползване;
  •     Сладки приказки на чаша кафе - един забавен женски полуден.


Фотосесията ще бъде заснета в студио от професионален фотограф. Снимките - публикувани в галерии в официалната страница на “Нелистил” - nelystyle.com и съответните канали в сайтове за социално споделяне, където присъства екипът - twitter и facebook.

05.04.2015 - Съвет за красота: ружът

 Оставете  по два пръста разстояние от носа до мястото където започвате да работите с четката.

 Още кратки съвети:

Съвет за красота: за здрава коса
Съвет за красота: грим за брюнетки

Вижте също:

5 насоки за здрави нокти
Червило според тена на кожата
Типове четки за коса

Пробвайте различни прически в нашия: Виртуален фризьорски салон

Може да изпратите ваша прическа за Виртуалния салон на адрес:nely@nelystyle.com

17.03.2015 - 5 насоки за здрави нокти

 

Носите ли винаги лак, отчасти, за да скриете не добре изглеждащите си нокти? Ако това е така, може би е време да обърнете малко повече внимание на тази част от тялото си и да не я криете повече. И да, може би генетиката има частична роля, но здравето и цялостният вид на нашия маникюр и педикюр започват от вътре и зависят само от нас!
 
Само с няколко основни, но лесни за изпълнение условия, скоро ще може да кажете „Здравейте!” на красивите си нокти, естествени и без лак. 
 
Хидратация, хидратация, хидратация
 
Водата е от съществено значение за живота на всяко живо същество и предлага толкова много ползи. Добрата хидратация е изключително важна за здравето на всяка част от нашето тяло, включително и за поддържането на красив маникюр и педикюр. Затова не забравяйте да пиете достатъчно вода всеки ден.*
Не харесвате вкуса на водата? Може да изстискате в нея малко лимон или пък да си направите билков чай, който да оставите да изстине. Избягвайте готовите студени чайове, тъй като в тях има твърде много захар.   

14.03.2015 - Червило според тена на кожата

Черило Въпросът

Когато става дума за грим, акцентът, черешката на тортата е - негово величество червилото. Всички ние харесваме красиво подчертаните устни, но също така много лесно забелязваме, когато цветът не е подбран удачно. И в двата случая това се вижда. Въпросът е кое от двете искаме ние. Кое е подходящото за нас червило?

 Отговорът

Не е лесно да изберем точното червило, особено, ако сме начинаещи в тази област. Освен, че има безброй марки и нюанси, трябва да се съобразим с куп други неща: тен на кожата, цвят на косата, очите, дрехите, поводът... За да се ориентираме по-лесно, направихме тази кратка палитра, само с по три основни цвята, определени, според тена на кожата. Когато свикнем с тях, може да разширим и да попълваме колекцията си от червила, без да правим грешки.